Server Certifikat

Vi har uppdaterat våra krypteringscertifikat (krypteringscertifiken används för webmail och kundzon). För att krypteringscertifiken ska fungera krävs en uppdatering från Microsoft från september 2009. Mer information finns här: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=sv&FamilyID=c14f8940-71b7-41e3-8749-a00e01e22f17

Om man av någon anledningen inte kan ladda ner uppdateringen från Microsoft, finns delar av uppdateringen på följande hemsida: http://certs.ipsca.com/Support/hierarchy-ipsca.asp (På engelska)

/ANX.SE Support